Rose, elegance, der passer ind i enhver have

Rosen. Med sine mange former og farver er ingen anden plante så elegant som en rose. Fra bunddækkeplanter til klatrere og med blomster så store som spidsen af ​​din pinky til knytnævestørrelse, finder du dem alle. Uanset om du ejer en klassisk, vild eller moderne have, passer denne blomst altid og er en juvel til din have.

Rose
Opdrættere bringer nye sorter til markedet hvert år; alle gode roser med forskellige former, farver og dufte. De er ofte klassificeret efter vækstform: buske med storblomstrede og sprøjteroser, botaniske, klatreroser, buskroser og standardroser. Blomsterne varierer fra små til store, med åbne, halvfyldte eller fyldte hjerter. Så det er lige hvad du kan lide.

Rozenhagen
Botaniske eller vilde roser får mange hyben og passer godt i en spiselig have eller en noget vildere have. De er ikke avlet, men kommer bogstaveligt talt fra naturen. Rynkerosen (Rosa rugosa) er velkendt. Med klatreroser bringer du ‘farve i højden’ i din have. De har brug for støtte, for eksempel en rosenbue, et hegn eller et gammelt træ. Og med buskroser kan du danne smukke rosenhække.

Related Posts