Pottesolsikke Sunsation til en munter sommer

Sunsation pottesolsikken er ideel til altan, terrasse eller interiør. Planten vokser ikke så højt som havesorten, fordi den nemt bliver to meter i længden. Sunsation forbliver pæn og kompakt med en højde på omkring 40 centimeter. Dette giver dig mulighed for tydeligt at se den muntre, knaldgule blomst med det mørkebrune hjerte.
Sæt et par stykker sammen i en beholder eller i en gruppe, for effekten af ​​en blomstrende solsikkemark. Tilføj gerne et strejf af lilla eller lilla for at køle alt det gule ned.

Sunsation pottesolsikke
Sommer trend
Lad dig overraske denne sommer af den grønne trend ‘New Frontiers’, hvor planter får et futuristisk look. Rent praktisk betyder det, at du skaber et teknisk, men venligt udseende med kombinationen af ​​plante og potte. Tænk på brugen af ​​gennemsigtige materialer og hyppig brug af hvidt. Gul, lilla eller lilla er accentfarver. Det er vigtigt, at totalen ser ren og frisk ud. Læg f.eks. solsikker i potte i en batterikasse af glas og brug lilla dekorationsgranulat. Eller kombiner de pottede solsikker med lilla bloomers for en futuristisk effekt.

Plejetips
Sunsation planter kan placeres både indendørs og udendørs. Sætter du solsikkerne udenfor? Gør det helst efter den 15. maj. Så har “Ishelgenerne” været på besøg og chancen for nattefrost er nul. Pottesolsikken elsker sol og vand. Sørger du for, at pottejorden føles let fugtig, har planten nok vand. Giver du lidt plantefoder en gang om ugen, forbliver pottesolsikken stærk og sund. Fjern falmede blomster for at give de andre knopper mere plads til at åbne sig. En Sunsation-plante kan blomstre non-stop i ikke mindre end 8 uger.

Related Posts